Leiding Oe (Esther Zwemmer)
Baloe (Marjolein van Hoorn)
Mor (Martin Westerhof)
Rikki Tikki Tavi (Nisha Zwemmer)
Opkomst Vrijdag 18.30 tot 20.00 uur
Leeftijd 7 tot 11 jaar
Contributie € 185,- per seizoen
Contact

Ben jij een jongen of een meisje tussen de 7 en 11 jaar? En vind jij het leuk om lekker te spelen en leuke avonturen te beleven? Dan zijn de welpen echt iets voor jou!

Als welp beleef je allerlei leuke avonturen in onze Jungle. Dit doe je samen met de andere welpen en met bekende Jungle figuren. Alle welpen in onze Jungle zijn lid van de Waingundja horde. De Waingundja is de rivier die dwars door de Jungle loopt en zorgt ervoor dat alle planten en dieren in de Jungle water hebben. De Waingundja horde past goed bij Scouting Admiralengroep, omdat het een groep met waterscouts is.

Wat doe je bij de Welpen?

Bij de welpen leer je spelenderwijs alles over de natuur. Je leert hoe je veilig een vuurtje kan maken, hoe je een speurtocht kunt lopen met behulp van een kompas/kaart, hoe je knopen legt en nog veel meer. Daarnaast spelen we ook super veel leuke spelletjes.

Op kamp

Elk jaar gaan we met alle welpen op kamp. Dit kamp duurt meestal 5 dagen. We proberen ieder jaar ergens anders naartoe te gaan en elk jaar is het weer super leuk!

Ook hebben we elk jaar een of twee kampen van één nachtje of een heel weekend. Soms zijn deze kampen in ons eigen clubhuis, maar dit kan ook in een ander scoutinggebouw zijn.

Ben je nieuwsgierig geworden? Je mag vier keer komen kijken om te zien of het bij je past? Laat je de leiding wel even weten dat je wilt kijken, dan kunnen wij je vertellen wanneer je het beste langs kunt komen?