De Bevers schonen het Libellebos op

Zaterdag 20 maart was het Nationale Opschoondag. De Bevers van Scouting Admiralengroep Uithoorn weten hoe belangrijk de natuur is. Rommel hoort daar niet in thuis! Deze opkomst sloten we dus graag aan bij deze nationale dag. Voorzien van grijpers, vuilniszakken en hesjes trokken ze het bos in voor een grondige opschoonbeurt. In eerste instantie leek het gelukkig mee te vallen, maar schijn bedriegt. Na een 2 uur durende ronde, met een kleine pauze tussendoor, hadden De Bevers 3 volle en 2 halve vuilniszakken verzameld. Zelfs een fietsonderdeel en een schoen!

Bij scouting leren de kinderen de natuur en elkaar te respecteren. Ze ontdekken nieuwe vaardigheden van zichzelf doordat de opkomsten zeer divers zijn. Ook leren de kinderen dat ze onderdeel zijn van een groep. Niet voor niets is het motto van De Bevers: Ik ben een Bever. Wat Bevers doen, doen ze samen!

Na de tweede lockdown mochten De Bevers vanaf 6 februari weer opkomsten draaien. Wat was het fijn om weer in het echt te zien! Met nog enkele beperkingen hoor je ons niet klagen.

De Bevers draaien iedere zaterdag van 14.00 uur tot 16.00 uur. De Bevers is voor kinderen van (bijna) 5 tot en met 7 jaar oud. Daarna stromen ze door naar de Welpen. Dit noemen we de doorlopende leerlijn. De Bevers zijn te bereiken op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wat is Scouting?

Scouting staat voor uitdaging!
Scouting biedt leuke en spannende
activiteiten waarmee meiden en jongens
worden uitgedaagd zich persoonlijk te
ontwikkelen.

Lid Worden?

Laat je uitdagen en ontdek Scouting! Al
vanaf 7 jaar is er bij Scouting
Admiralengroep heel veel te beleven.
Hoe ouder je bent, hoe groter en
uitdagender het avontuur!

Vrijwilliger worden?

Ben jij een enthousiaste vrijwilliger op
zoek naar een nieuwe uitdaging, waarbij
je de mogelijkheid krijgt om in Uithoorn
betekenisvol te zijn voor de ontwikkeling
van kinderen?