Reünie 70 jaar Admiralengroep

Beste oud-leden van de Admiralengroep,

Het seizoen 2018-2019 is het seizoen waarin de Admiralengroep 70 jaar bestaat. Om dit jubileum te vieren organiseren wij op 22 juni 2019 een reünie. Via deze weg willen wij jullie van harte uitnodigen om hierbij aanwezig te zijn!

Op zaterdag 22 juni zal vanaf 14.00 uur de gelegenheid zijn om herinneringen op te halen. Heb je nog scoutingattributen of foto’s van jouw tijd op scouting? Neem ze mee! Daarnaast is er tijd om sterke verhalen te vertellen en natuurlijk ook aan diverse scoutingactiviteiten mee te doen. Hoe zat het ook alweer met dat wrikken? Kan jij nog een beetje knopen?

Eten

Rond 17.00 uur steken we de barbecue aan. Wij zouden het erg gezellig vinden als jullie blijven eten. Wij vragen hiervoor wel een bijdrage van €10,- per persoon. Na het eten is er nog de mogelijkheid om te blijven borrelen zolang het gezellig is.

Familie

Natuurlijk is het mogelijk om ook je eventuele partner en/of kinderen mee te nemen naar de reünie. Voor de kinderen zorgen wij voor een activiteit. Kinderen mogen voor €5,- mee eten met de barbecue.

Aanmelden

Vind je het leuk om naar de reünie te komen, geef je op door voor 1 juni een mailtje te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Geef dan aan in welke periode je lid geweest bent, welke speltakken je hebt doorlopen en eventueel met wie je komt.

Wil je met de barbecue mee doen, geef dat dan ook aan en maak je bijdrage over naar rekeningnummer NL25INGB0000703208 t.n.v. Scouting Admiralengroep o.v.v. reünie en je naam.

Wat is Scouting?

Scouting staat voor uitdaging!
Scouting biedt leuke en spannende
activiteiten waarmee meiden en jongens
worden uitgedaagd zich persoonlijk te
ontwikkelen.

Lid Worden?

Laat je uitdagen en ontdek Scouting! Al
vanaf 7 jaar is er bij Scouting
Admiralengroep heel veel te beleven.
Hoe ouder je bent, hoe groter en
uitdagender het avontuur!

Vrijwilliger worden?

Ben jij een enthousiaste vrijwilliger op
zoek naar een nieuwe uitdaging, waarbij
je de mogelijkheid krijgt om in Uithoorn
betekenisvol te zijn voor de ontwikkeling
van kinderen?