1e beverseizoen in vogelvlucht

Het eerste seizoen van de bevers zit er bijna op en we hebben veel nieuwe vriendjes en vriendinnetjes leren kennen, een hoop nieuwe dingen geleerd en natuurlijk heel veel plezier gehad.

We hebben Hotsjitonia, het dorp waar we iedere week onze avonturen beleven, en de bewoners ervan beter leren kennen. Zo hebben we met Rozemarijn ons eigen kerstdiner gemaakt en natuurlijk lekker op gegeten en nog maar pasgeleden met haar onze eigen bloemenzaden gezaaid voor de bijen en tuinkers om lekker zelf van te snoepen als het gegroeid is. Met Bas Bos en Rebbel hebben we de wintervogels verwend met eigen gemaakte vetbollen met zaden en heel veel leuke spelletjes gedaan. Ook mochten we aan boord van de Olympus, de boot waar Sterre Stroom en Steven Stroom wonen. En we hebben zelfs al gezeild in een echte lelievlet. Dat was echt superleuk!

Omdat de Admiralengroep dit jaar 70 jaar bestaat, hebben we met alle speltakken en leden van de vereniging een jubileumkamp gehouden in Alphen aan de Rijn. Wij mochten ook 2 nachtjes mee. Dat was best een beetje spannend, maar gelukkig hadden we in maart al geoefend met een 1 nachtjes kamp in ons eigen clubhuis. Uiteindelijk vonden jullie het jubileumkamp zo leuk dat jullie helemaal nog niet naar huis wilden. Gelukkig hebben we aan het begin van het nieuwe seizoen weer een kampnachtje in ons eigen clubhuis. Dan kunnen jullie daar vast naar uitkijken.

Op 4 mei nemen we met de Admiralengroep deel aan de herdenking, zo ook dit jaar. 4 Bevers waren aanwezig om ook de dodenherdenking mee te maken en 1 van jullie mocht samen met een welp en zeeverkenner helpen de krans naar het stilte monument te brengen en te overhandigen aan de burgermeester. Jullie hebben het supergoed gedaan, wij zijn trots op jullie!

Zoals gezegd, het seizoen is bijna afgelopen, dus nog niet helemaal. We hebben nog wat leuke activiteiten voor de boeg en natuurlijk de "spetterende” afsluiting. Op naar een nieuw seizoen waar we weer nieuwe vriendjes en vriendinnetjes gaan ontmoeten en samen een hoop lol maken.

Want wat bevers doen, doen we samen!

Wat is Scouting?

Scouting staat voor uitdaging!
Scouting biedt leuke en spannende
activiteiten waarmee meiden en jongens
worden uitgedaagd zich persoonlijk te
ontwikkelen.

Lid Worden?

Laat je uitdagen en ontdek Scouting! Al
vanaf 7 jaar is er bij Scouting
Admiralengroep heel veel te beleven.
Hoe ouder je bent, hoe groter en
uitdagender het avontuur!

Vrijwilliger worden?

Ben jij een enthousiaste vrijwilliger op
zoek naar een nieuwe uitdaging, waarbij
je de mogelijkheid krijgt om in Uithoorn
betekenisvol te zijn voor de ontwikkeling
van kinderen?