Laat jij je uitdagen?

Scouting Admiralengroep in Uithoorn heeft nog plek voor leden! We richten een nieuwe leeftijdsgroep (speltak) op genaamd bevers. Meiden en Jongens tussen de 5 en 7 bieden wij een actieve en uitdagende invulling van hun vrije tijd. De activiteiten die de bevers doen zijn niet alleen leuk, maar ze dragen ook bij aan de persoonlijke ontwikkeling van de kinderen.

Scouts hebben veel plezier met elkaar en leren samen te werken en respect te hebben voor de ander. Kinderen en jongeren ontwikkelen zich bij Scouting op een natuurlijke manier tot zelfstandige mensen en krijgen de ruimte om te ontdekken en te leren. Scouts spelen op een verantwoorde manier in een veilige omgeving. Dat biedt garantie voor jarenlang plezier bij uitdagende activiteiten!

In het dorp Hotsjietonia maken de bevers allerlei avonturen mee en leren ze van alles en nog wat. Ze knutselen en zingen met Keet en Fleur Kleur, ze leren dingen over de natuur bij Bas Bos en Rebbel, ze horen over andere landen bij Sterre en Steven Stroom, komen tot rust bij Noa en gaan koken met Rozemarijn. Ook met Professor Plof en Stanley Stekker is er altijd wat te beleven. De verschillende activiteitengebieden (verzamelingen van activiteiten die qua onderwerp bij elkaar horen) zorgen ervoor dat er veel variatie in het programma zit en kinderen elke week iets anders doen.

Elke Zaterdag vanaf 3 november, tussen 14.00 en 16.00 uur zijn de bevers van Scouting Admiralengroep actief bij het clubhuis aan de J.A. van Seumerenlaan 3 . Kom gerust een keer langs om te kijken hoe het eraan toegaat! Neem van tevoren wel even contact op zodat je ons niet mist, als we ergens anders op avontuur gaan. Wil je van tevoren meer informatie? Dan kan je contact opnemen met de beverleiding.

Ook zoeken wij nog vrijwilligers van 17 jaar en ouder, om de jongeren te begeleiden bij de bevers, welpen, zeeverkenners en wilde vaart. Of misschien is een bestuursfunctie of klus meer op uw lijf geschreven. Met elk uurtje dat u ons helpt, zijn de jeugdleden en leiding van Scouting Admiralengroep u zeer dankbaar!

Wat is Scouting?

Scouting staat voor uitdaging!
Scouting biedt leuke en spannende
activiteiten waarmee meiden en jongens
worden uitgedaagd zich persoonlijk te
ontwikkelen.

Lid Worden?

Laat je uitdagen en ontdek Scouting! Al
vanaf 7 jaar is er bij Scouting
Admiralengroep heel veel te beleven.
Hoe ouder je bent, hoe groter en
uitdagender het avontuur!

Vrijwilliger worden?

Ben jij een enthousiaste vrijwilliger op
zoek naar een nieuwe uitdaging, waarbij
je de mogelijkheid krijgt om in Uithoorn
betekenisvol te zijn voor de ontwikkeling
van kinderen?